Reviews

Wat Onze Klanten Vertellen

5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 21 reviews)
Uitstekend95%
Heel goed5%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%
Rated 5,0 out of 5
4 januari 2024

Wij zijn heel goed en snel geholpen met het monteren van onze schuifdeuren en enorm tevreden met het resultaat. De klusser wist precies waar het probleem zat, waar wij al een lange tijd met het monteren tegenaan liepen. Dit is 100% een aanrader voor al het kluswerk in het huis!

Mesem Bahbahani
Rated 5,0 out of 5
17 november 2022

Zeer kundig en nette werker, duidelijkheid vooraf en exact volgens de afspraken, dus betrouwbaar! Precies volgens het plan, nette prijs en keurige afwerking. Helemaal niets op aan te merken, zoals je het graag wilt hebben. Kan iedereen Mustafa en zijn klusbedrijf aanbevelen, zijn al aan het nadenken over de volgende klus. Cijfer: 10

Familie de Vries
Rated 5,0 out of 5
8 november 2022

Heel prettig. Vriendelijke, vrolijke, rustige man met humor. Vaardig en handig, hij overlegt, adviseert en luistert goed en denkt heel goed mee! Duidelijk te merken dat hij veel ervaring heeft met de meest uiteenlopende klussen. Hij vertelde dat hij ook hele verbouwingen heeft gedaan.

In mijn keuken heeft hij een vaatwasser geplaatst en geinstalleerd, daartoe de afvoer gesplitst, een koelkast geplaatst en ingebouwd, nieuw werkblad erop geplaatst en nieuwe oven aangesloten. Daarnaast keukenplinten opnieuw aangebracht en verplaatst.

Maar tijdens en na het werk kwam hij een paar andere klusjes in huis tegen en die heeft hij er ook zomaar even voor niks bij gedaan! Deurbel gefixt, losse deurklink gerepareerd, slot toiletdeur bekeken die niet meer dicht wilde en goed geadviseerd hoe op te lossen (was nl nieuw onderdeel voor nodig).

EN last but not least goed advies gegeven over mijn heel vreemde ‘luie’ thermostaat die zo slecht werkte dat het leek alsof de cv ketel niet voldoende power leek te hebben om mijn huis op te warmen (bleef altijd steken bij 19 graden). Was al 1,5 jaar zo. En nu heb ik het weer warm in huis!

Kortom: meer dan tevreden; als ik weer een klus heb wee tik hem te vinden

Anoniem
Rated 5,0 out of 5
8 november 2022

Een harde werker. Werkt netjes hij houdt zich aan de afspraken, denkt mee in oplossingen en is beslist niet duur. Een fijne eerlijke man met humor.

Joop Weening
Rated 5,0 out of 5
8 november 2022

Klus laminaat leggen inclusief ondervloer en plinten. Werkt snel en nauwkeurig, zeer tevreden! Op korte termijn beschikbaar! Echt heel tevreden! Vriendelijke goedlachse man. Ik zou hem andere klussen ook toe vertrouwen!

Marije Douwstra
Rated 4,0 out of 5
8 november 2022

heel goed nette werker volgend jaar nog een klus buite`n

kj brian
Rated 5,0 out of 5
8 november 2022

Mijn ervaring met Mustapha was zeer goed. Keurig op tijd volgens afspraak. Enthousiast en vrolijk in de omgang. Harde werker.

Zeer vakkundig ging hij van start.

Samen alles kort voorbesproken. Alle oneffenheden in het beton werden verwijderd. Super mooi gelegd en afgewerkt met plinten.

Ik zal Mustapha zeker weer vragen en aanbevelen aan anderen. Ook gaf hij aan meerdere dingen te kunnen. Ik heb er vertrouwen in!

Positieve ervaring met klusbedrijf Mehanna voor het leggen van een laminaatvloer. Iemand die eer in zijn werk stelt en zorgvuldig werkt. Zelfs extra zaken geregeld zoals een deurmat. Hield zich stipt aan de afspraken en achteraf een goede afwikkeling. Sympathiek en aan te bevelen.

Jorden Bouwman
Rated 5,0 out of 5
8 november 2022

Netjes gewerkt, mooi eindresultaat. Hij gaf adviezen hoe de vloer het best en mooist gelegd kon worden. Zeer tevreden over vloer, lage plinten en hoge plinten. Mooie afwerking, met kit en overgangen. Was op tijd en heeft de eerste dag de huissleutel meegekregen zodat hij dag 2 en 3 zelf naar binnen kon. Al met al zeer tevreden! Zal hem zeker adviezeren aan anderen of vaker gebruik maken van zijn diensten.

Anoniem
Rated 5,0 out of 5
8 november 2022

Prima klusser! Communicatie ging goed en klus is netjes gedaan.

Eduard Pupupin
Rated 5,0 out of 5
8 november 2022

Laminaat zeer strak gelegd, sympathieke en harde werker. Is 10 uur bezig geweest en 50 vierkante meter laminaat was in een dag gedaan. Daarnaast zeer scherp geprijsd. A++, kan iedereen aanraden

Adri Hoogesteger